Nieuws


Boekpresentatie: 12 juni, 20:00, Spui 25, Amsterdam

Omslag van het boek 'Hoe makkelijk kun je het maken?' van Jasper van Kuijk. Wit met felrode en zwarte typografie.Tijdens de boekpresentatie van ‘Hoe makkelijk kun je het maken?’ zal Jasper een inkijkje geven in de principes, het proces en de praktijk van gebruiksgericht ontwerpen. Hoe kan je ontwerpen op een manier die het leven van klanten, burgers, leerlingen, cliënten, patiënten, medewerkers en andere mensachtigen beter, leuker en makkelijker maakt? Ook geeft hij uiteraard een voorproefje van het boek.

Daarnaast is er een panelgesprek met twee experts als het gaat om digitalisering en gebruiksgericht ontwerpen in de praktijk. Ten eerste, Ger Baron is Chief Technology Officer van de gemeente Amsterdam. Zijn team zorgt dat Amsterdam pro-actief inspeelt op ontwikkelingen op het gebied van innovatie en digitalisering. De tweede gast is Meike Mak, gebruiksonderzoeker en -strateeg, en oprichter van gebruiksonderzoeksbureau MB Studio.

Ook is zal er een ‘gebruiksgericht ontwerp helpdesk’, waar ervaren gebruiksgericht ontwerpers jou helpen om een ontwerpaanpak te formuleren voor een gebruiksprobleem van jou of in jouw organisatie.

Woensdag 12 juni, 20:00, Spui 25, academisch-cultureel centrum van de Universiteit van Amsterdam.

Deelname is gratis, maar je moet je wel even aanmelden.

 

Delen:
Mastodon